Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

ivuskli

22. 11. 2011 14:31
Milá slečno,

každá slušná universita má ukázkové testy z minulých let na webu ke zkoušení a stažení. Taky to mám právě za sebou, i když prostřednictvím synka. Zaplatil si dvě přihlášky (500,400), testy si natrénoval sám a zkoušky v podobě TSP, které si dělá MU v naší vsi sama, udělal. A to neměl žádnej státní supergympl, nýbrž odbornou střední školu s uměleckým zaměřením. Ačkoli mu to vždycky pálilo celkem slušně, vysloveně premiant nikdy nebyl (možná by ho dokonce v budoucnosti testy ministra dobeše nasměrovaly na učňák   ;-) ) . Cca 20 cvičných testů mu dopomohlo na 91 percentil (první pokus dal tak na 50). Takže cvičit je určitě třeba, ale není nutno cpát orgánům s placenými testy do chřtánu NIC.

0 0
možnosti

Sidonie_11

22. 11. 2011 15:33
Re: Milá slečno,

Každá univerzita možná, ale ne každá fakulta. Třeba Fakulta sociálních studií MU používá právě SCIO testy, které NIKDE volně přístupné na ukázku či procvičení nenajdete (pokud si někdo z Vašich známých jejich ukázkové testy nekoupil a pak Vám je nevěnoval).

0 0
možnosti

mbem

22. 11. 2011 12:10
Každá sranda

Každá sranda něco stojí ;-)

0 0
možnosti

mamina2

22. 11. 2011 9:16
To je divné

Pokud se hlásíte na ČVUT, tak žádjné Scio nepotřebujete, stejně jako na spoustě dalších škol. A když máte dobrý základ ze střední, tak nemusíte kupovat ani žádné drahé příručky, natož přípravné kurzy;-)

0 0
možnosti

ininfinitium

22. 11. 2011 9:59
Re: To je divné

ČVUT byl jenom příklad protikladu k bohemistice, ale když to tak chcete rozebrat - minimálně na jedné fakultě (fakulta informačních technologií) se dělají tyto testy z matematiky. A za druhé, 15 fakult ze 14 měst přijímají na základě mezinárodních srovnávacích testů, ostatní k nim přihlíží. :)

0 0
možnosti

strycek-Joe spol. s r.o.

22. 11. 2011 8:05
Pamatuji si Linh Giang Pham Thai-ku

, že ještě před 10-ti lety nic takového neexistovalo. Vše vzniklo tak, že ministři školství prostřednictvím navázaných firem začali podnikat. Spočítejte si, kolik těch ministrů od dob P.Buzkové bylo a vyjde Vám zhruba počet firem, které na tomto byznysu dobře vydělávají. S tím se nedá nic dělat je to jako rakovina a pokud se nezmění režim, dojde v budoucnu k další akceleraci, tak, jak budou nastupovat další ministři Rv

4 0
možnosti

mamina2

22. 11. 2011 8:52
Re: Pamatuji si Linh Giang Pham Thai-ku

Co s tímhle mají společného ministři? To je volba každého studenta, jestli bude chodit na příparvné kurzy a každé školy, jestli použije Scio. Žádný pokyn od MŠMT, aby to školy používaly, rozhodně nepřišel. Proč taky, když přijímací řízení je výhradně věcí fakult.

1 0
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8252x
Společnost se dělí na:

Vegetariány a "Pouze-kuřecí-maso-jím".
Šprty a "Já-jsem-se-to-fakt-neučil!"
Boháče a snoby s půjčeným značkovým sakem.
Zloděje a kamarády, co nevrací dluhy.
Dospělé a velké vzrůstem.
Cikány a bílé recidivisty.
Kuřáky a nekuřáky s cigárem.
Ošklivé a upravené ve photoshopu.
Hip-hopery, vlastence, spodiny, vojáky, gympláky, kočičky a pejsky, ...

Je to tragikomedie.

Seznam rubrik